Les amanides de Carme Ruscalleda, demà, al "Tàpias variades"

El "Tàpias variades" de Catalunya Ràdio parlarà, demà dissabte, d'amanides variades i sorprenents amb la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda. La xef compartirà receptes innovadores amb els oients, que també hi diran la seva.

Pere Tàpias tindrà com a convidada al “Tàpias variades” de Catalunya Ràdio, demà, dissabte 9 de juny, la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda per parlar d’amanides variades i sorprenents, fetes amb productes frescos. La xef compartirà receptes innovadores amb els oients, que també hi diran la seva.
Durant el programa, explicarà maneres de combinar hortalisses i altres aliments per enriquir les amanides tradicionals. I per fer-les més atractives al paladar donarà consells per elaborar salses singulars i atrevides.
Carme Ruscalleda té tres estrelles Michelin per la seves creacions als fogons del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, al Maresme. El va obrir el 1988, juntament amb el seu marit, i 19 anys després ja té una delegació al Japó, al centre de Tòquio. Per la xef, els productes de temporada són la base fonamental per reinventar la cuina catalana i aconseguir plats originals i amb estil propi.
Coincidint amb els deu anys d’emissió de “Tàpias variades”, Pere Tàpias s’acosta als cuiners més prestigiosos del panorama actual. Des del començament de temporada han passat pel programa Ferran Adrià i Santi Santamaria, entre d’altres.
“Tàpias variades” és el programa de cuina i gastronomia de Catalunya Ràdio, els dissabtes al matí, de nou a deu. Cada dia es parla d’un producte culinari diferent amb algun especialista en la matèria i amb la participació dels oients, en un llenguatge planer però alhora rigorós. La conversa s’amenitza amb música i també amb algun toc de poesia.
Anar al contingut