Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIVENDRES, A LES 8.30

Les accions de l'emergència climàtica, amb el conseller Damià Calvet i la tinent d'alcalde Janet Sanz, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, divendres, 17 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà entrevistes telefòniques a Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, amb motiu de la primera Cimera Catalana d'Acció Climàtica, que tindrà lloc demà al teatre Nacional de Catalunya, i a Janet Sanz, tinent de l'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat a l'Ajuntament de Barcelona, amb motiu de la recent declaració d'emergència climàtica del consistori barceloní.

 

Tertúlia de periodistes

A les 8.45, la tertúlia, amb Patricia López, periodista d'investigació de Público; Sofia Cabanes, periodista i una de les fundadores del diari digital ebrenc Aguaita.cat; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Salvador Cot, director del digital El Món, i Álex Sàlmon, periodista.

 

Homenatge al biòleg Ramon Margalef, un dels pilars de l'ecologia mundial

A les 10.00, la secció "I visca la terra", farà un homenatge a Ramon Margalef, biòleg català considerat un dels científics més importants de Catalunya i Espanya de tots els temps i un dels pilars de l'ecologia del segle XX a escala mundial. També va ser el primer catedràtic d'Ecologia de les universitats espanyoles. Seran a l'estudi Ramon Margalef Mir, fill de Ramon Margalef i biòleg, professor d'institut jubilat; Miquel Alcaraz, investigador de l'Institut de Ciències del Mar, també jubilat, que va compartir moltes campanyes oceanogràfiques amb ell, i Tecla Riera, professora d'Ecologia de la UB, que explicarà el vessant acadèmic de Margalef.

A les 11.00, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

Antonio Arias presenta el nou disc del grup Lagartija Nick

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista a Antonio Arias, cantant, baixista i líder històric del grup de Granada Lagartija Nick, que presentarà demà el nou "Los cielos cabizbajos" a la Sala Apolo de Barcelona.

Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" del cap de setmana.

 

El poeta Josep Pedrals, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee tindrà de convidats el poeta Josep Pedrals i l'oient Josep M. Bunyol.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut