David Clupés
Divendres, dissabte i diumenge

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà divendres a les 20.45, dissabte, a les 16.00, i diumenge a partir de les 13.45. El programa destacarà les transmissions del Girona-Athletic i l'Atlètic de Madrid-Espanyol, així com un ampli repàs a la trajectòria de Gerard Piqué amb alguns dels personatges que l'han marcat durant la seva carrera

Divendres, 4 de novembre (de 20.45 a 00.00) 

Aquesta setmana, divendres es fa una edició especial del "Tot gira", amb la transmissió del partit entre el Girona i l'Athletic Club amb Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i Carles Domènech i els comentaris de Francesc Cargol i Mireia Vera, amb David Clupés al capdavant. 

També faran el tercer temps del partit amb Jordi Guerrero. 

Dissabte, 5 de novembre (de 16.00 a 20.00) 

Demà, el "Tot gira" dedicarà una bona part del programa a la figura de Gerard Piqué amb un repàs a la seva trajectòria esportiva, els seus millors moments com a blaugrana i amb el testimoni d'alguns dels personatges que han marcat la seva carrera esportiva. 

Parlaran amb l'exporter Abel Resino, que té el rècord d'imbatibilitat des del 1991 ara que li podria prendre l'actual porter del Burgos. 

Ernest Macià seguirà el Fuenlabrada-Baxi Manresa de la lliga ACB. Damià Aguilar explicarà com hagin anat els entrenaments oficials del GP de València de motociclisme, el darrer de la temporada i on es decidirà el campió. I Sergi Camps estarà atent al partit Montenegro-Espanya corresponent al Mundial femení d'handbol. 

Amb Marta Cubí, a "Cubí or not cubí" parlaran del Reial Madrid-Barça que es jugarà l'endemà de la Lliga femenina. I Pichi Alonso portarà les darreres novetats al voltant del Barça i del campionat de Lliga. 

No faltaran les seccions "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich, "Snack Barça", amb Lluís Canut, "Xip groc", amb Pere Bosch, "Estic girat", amb Montse Mir, i el concurs "La Rosca", amb Sergi Andreu. 

I el programa posarà l'humor amb la secció "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Sergi Camps i Ernest Macià. 

Diumenge, 6 de novembre (de 13.45 a 21.00) 

Començaran amb la transmissió del partit entre l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol, amb la narració d'Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i Carles Domènech i els comentaris de Dani Ballart, Olga Rodríguez i Marc Mayola. I faran el tercer temps del partit amb Àngel Morales.  

A partir de les 17.00 es podrà seguir el Barça-Girona de la Lliga ACB, amb Ernest Macià, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Carme Lluveras. 

A les 18.00 serà el torn de la transmissió del Reial Madrid-Barça de la Lliga femenina de futbol, amb Pere Escobar, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Mireia Vera. 

I Damià Aguilar explicarà com hagi anat el GP de València de motociclisme. I Oriol Rodríguez seguirà la Marató de Nova York. 

Anar al contingut