La rivalitat, un tema molt present al món castller.
La rivalitat, un tema molt present al món castller.
Demà, a les 14.00

La rivalitat, a "Obrint plaça"

Demà, dissabte 7 de setembre, a les 14.00, TV3 emetrà un episodi nou d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, que acosta el món dels castells al gran públic. En el capítol d'aquest dissabte, el programa parlarà de la rivalitat, un tema d'àmbit universal, molt present al món casteller.

Demà al migdia, el programa d'actualitat castellera de TV3, "Obrint plaça", parlarà des de diversos angles de la rivalitat. Encara és tan present entre les colles castelleres, o amb les noves generacions s'ha perdut? El programa s'ho preguntarà confrontant les dues colles de Valls, la Vella i la Joves, que tradicionalment han estat les dues colles amb més rivalitat del món casteller. I de rivalitat, en aquest cas futbolística, el programa en parlarà amb els periodistes Ricard Torquemada i Joan Maria Pou, als quals sotmetrà a un derbi particular: qui guanyarà una competició de llançar penals? També intervindrà al programa el presentador Ramon Gener, que explicarà rivalitats històriques del món de la música.

"Obrint plaça" s'emet cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, TV3 oferirà un resum de les actuacions de les sis diades més importants, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat
Anar al contingut