La lectura del testament del Claudi, a "La Riera"

Demà, 14 de febrer, a les 15.50, en el capítol 1.447 de "La Riera", es llegeix el testament del Claudi. En Lluís i la Lídia no en queden gens contents. A més, la Maribel i en Quiroga volen tornar a quedar i la Rebeca fa saber a la Maria que ella també és sospitosa de l'assassinat del Claudi.

Avui és el dia de la lectura del testament d'en Claudi. Tot queda repartit a parts iguals entre en Nil, l'Adrià, l'Aleix i la Miranda, excepte una petita propietat, que és per a la Nerea. En Claudi no ha deixat res a en Lluís, que s'ho agafa molt malament, ja que comptava amb els diners per a l'hotel. L'altra que s'empipa de valent és la Lídia, ja que en Claudi fa administradora de l'herència de l'Adrià a la Mercè.

La Susi diu a la Maribel que el seu germà va quedar encantat amb la cita que van tenir. La xef proposa al policia passar la tarda junts. Sembla que tot ha d'anar bé, però no se sap mai.

Per la seva banda, la Rebeca fa saber a la Maria que ella, juntament amb la seva filla, també és una possible sospitosa de l'assassinat del Claudi. Això fa créixer els problemes a l'Ajuntament, ja que més tard la Maria perd els papers davant dels periodistes, força agressius amb les seves preguntes. La Muriel li treu les castanyes del foc i l'Emili li ofereix la seva "ajuda".

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut