La final four de la Champions de futbol sala, a Esport3 i la plataforma 3Cat, des d'Armènia

Des de demà i fins diumenge es disputarà a Armènia la final four de la Champions de futbol sala i es podrà seguir per Esport3 i la plataforma 3Cat. A la semifinal el Barça s'enfrontarà a l'Sporting de Portugal, una partit amb aires de final europea a Erevan

La final four de la Champions de futbol sala ja és aquí. El Barça buscarà la cinquena Lliga de Campions de la secció en una edició més oberta que mai. Benfica i Palma, el vigent campió, aixecaran el teló de la competició demà divendres 3 de maig al Karen Dermichyan Arena d'Erevan (Armènia) amb la disputa de la primera semifinal, a les 16.00, per Esport3. Just després d'aquest partit, arribarà la segona semifinal, tota una final anticipada, entre el Barça i l'Sporting de Portugal, a les 19.00 i també en directe pel canal esportiu. Els blaugranes i els "leoes" es tornen a creuar en la lluita pel títol dos anys després de la final a Riga en què els catalans es van imposar per 4 a 0 en un matx antològic de l'equip de Velasco. Aquesta vegada, el Barça arriba sense els lesionats Dyego, Sergio González i Alex, i amb molts jugadors que tornen de lesió com Ferrao, Pito, Sergio Lozano i Adolfo. La principal estrella portuguesa, el pivot Zicky Té, també arrossega problemes físics. Serà un duel a cara o creu, entre segurament els dos millors equips del torneig.

En cas de victòria, el Barça disputaria la final el diumenge 5 de maig , a les 18.00 i es podrà seguir per Esport3, al mateix escenari contra el guanyador del duel entre el Benfica i el Palma. En cas de derrota davant de l'Sporting, el Barça jugaria el partit pel tercer i quart lloc també diumenge, a les 15.00, i també es podria seguir en directe, davant el perdedor de l'altra semifinal.

Els comentaris de tota la competició seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut