Mònica Terribas amb una rèplica del Tió Solidari
Mònica Terribas amb una rèplica del Tió Solidari
Dimecres, de les 9.00 a les 14.00

La festa de Nadal de Catalunya Ràdio convida els oients a fer cagar el Tió Solidari al Born Centre Cultural

Aquest dimecres, 23 de desembre, els oients de Catalunya Ràdio estan convidats a participar en la gran festa de Nadal de l'emissora. Entre les 9.00 i les 14.00, les portes del Born Centre Cultural de Barcelona s'obriran per a tothom qui vulgui viure en directe una matinal radiofònica festiva i solidària amb tots els realitzadors de la ràdio nacional de Catalunya.

Els nens i nenes faran cagar el Tió Solidari amb el Banc dels Aliments, en una iniciativa per recollir menjar per a nadons de famílies necessitades, que recorda aquesta tradició nadalenca als més petits. Un any més, també se celebrarà la final de la Copa Enigmàrius.

El Born Centre Cultural està a punt per celebrar el Nadal amb una gran festa amb el Tió Solidari i tota la família de Catalunya Ràdio. Totes les veus de l'emissora participaran en aquesta programació especial, que té com a protagonista la campanya nadalenca de recollida de menjar per a nadons del Banc dels Aliments. Per vuitè any consecutiu, els oients podran contribuir a engreixar el tió amb aliments infantils com llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Amb aquesta acció solidària, Catalunya Ràdio manté el seu compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments.

A més de fer cagar el tió amb els nens i nenes, l'emissió especial tindrà moltes actuacions en directe, amb bandes com l'Always Drinking Marching Band i la Gramophone All Star Band amb la veu de Judit Neddermann. També hi serà el Quartet Mèlt, guanyador d'aquesta edició del programa "Oh Happy Day", de TV3, i un cor dirigit pel mestre Pedro Pardo amb la solista Alba Llibre. No hi faltaran cançons improvisades, amb les corrandes de Cor de Carxofa i diversos conductors de Catalunya Ràdio. Durant l'especial, els oients també podran sentir The Sey Sisters, Pastorets Rock, Quico Pi de la Serra i Pere Tapias. A més, Ramon Mirabet interpretarà la cançó de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio.

La programació inclourà la final de la Copa Enigmàrius amb Màrius Serra, sorpreses amb la selecció catalana de futbol i regals per als oients. Tampoc hi faltarà l'humor dels Minoristes d'"El matí de Catalunya Ràdio" i de l'equip de l'"APM?" de "La tribu".

 

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

#TióSolidari

 

Anar al contingut