Diumenge, a les 18.00

La cursa per ascendir a Segona A i la lluita per la salvació, a Esport3

Diumenge, a les 18.00, en format carrusel, es podrà seguir en directe per Esport3 els partits de l'Espanyol B i el Cornellà, que lluiten per l'ascens a Segona A, i els de l'Olot, el Peralada i el Barça B, que volen evitar el descens a tercera

L'Espanyol B i el Cornellà lluitaran, diumenge, per l'última plaça lliure que dona accés al play-off d'ascens a la Segona Divisió. El filial blanc-i-blau, amb un punt més que el Cornellà en la classificació del grup III de Segona B, s'assegurarà la quarta posició si guanya a Paterna, al camp del València Mestalla. El Cornellà, per la seva part, necessita guanyar el Terol i esperar una ensopegada de l'Espanyol B. Amb un empat, no en tindrien prou els de Xavi Calm. En cas d'empat en la classificació, el goal-average particular beneficia els blanc-i-blaus.

Esport3 oferirà, en format carrusel, aquesta última jornada de la Segona B, que també serà decisiva en la lluita per la permanència. Ni el Sabadell, que juga a Olot, ni sobretot el Peralada, obligat a guanyar l'Ejea a domicili i esperar una carambola, tenen garantida la salvació.

Diumenge, a partir de les 18.00, Esport3 transmetrà els partits València Mestalla-Espanyol B i Cornellà-Terol, amb connexions als altres tres duels crucials per evitar el descens a Tercera: Olot-Sabadell, Ejea-Peralada i Castelló-Barça B.

L'equip de transmissions estarà format per Oriol Vidal, Jordi Sunyer i Àlex Castells, amb els comentaris tècnics de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut