"No pot ser!"
"No pot ser!"
DIUMENGE, A LES 22.40

Jordi Basté es vesteix de curt per fer "La jugada perfecta", a "No pot ser!"

Diumenge 19 de maig, a les 22.40, a TV3, "No pot ser!" s'endinsa en la innovació tecnològica d'equips esportius d'elit, com el Barça i del Manchester City. El "Big data" ens pot ajudar a trobar el pròxim Messi?

A la seu del Manchester City, Basté descobreix la tecnologia que es fa servir per optimitzar el rendiment dels futbolistes. I en aquesta visita a terres angleses, es retrobarà amb un vell conegut de l'afició catalana: Pep Guardiola. Allí també es vestirà de curt per provar la tecnologia esportiva. I descobrirem la sala de crioteràpia, on els futbolistes estan uns quants minuts a més de 130 graus sota zero per recuperar-se ràpidament de les microlesions musculars.

A Barcelona veurem com el primer equip de futbol femení del Barça també es troba a l'avantguarda de la tecnologia. Ho explicaran tres de les seves estrelles i es comentarà amb l'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde.

Basté es troba amb Álvaro Carmona, CEO de Driblab, una empresa que se submergeix en l'estadística avançada i analitza el "big data" d'una enorme base de jugadors per trobar el nou Leo Messi.

Per acabar, es descobrirà el projecte Soccer Dream, amb el seu creador, Andreu Bartolí, una plataforma perquè els més petits s'entrenin a futbol en un entorn de realitat virtual.

tv3.cat/nopotser

facebook.com/nopotsertv3

twitter.com/nopotsertv3

instagram.com/nopotsertv3

telegram.com/nopotser

Anar al contingut