Ivan Massagué, "Al cotxe"
Ivan Massagué, "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.55

Ivan Massagué i Andrea Motis pugen "Al cotxe"

Dilluns, 20 de maig, s'emet el capítol 66 d'"Al cotxe", a les 23.55, a TV3, després de "Control T". Els convidats d'aquesta setmana "Al cotxe" són: Ivan Massagué i Andrea Motis.

Ivan Massagué: "Soc dislèxic, però m'ho he currat molt i al final he acabat fent d'actor, llegint sempre i aprenent-me els textos." 

Ivan Massagué ha robat el cor dels espectadors de TV3 fent de "Nando" a "Benvinguts a la família". Puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta a un assaig de teatre.

L'Ivan repassa la seva carrera i recorda com va triar aquesta professió. Explica que a l'escola va tenir problemes i que fer teatre el va ajudar a descobrir un camí que no s'imaginava. Parla de la sèrie que l'ha fet més popular a TV3, de les feines que ha fet a Madrid i de com li va costar pair que s'havia convertit en una persona coneguda. L'actor, en una conversa distesa, divertida i molt sincera, parla de la família, del concepte de paternitat i explica quins són els seus projectes de futur, vitals i professionals.

Andrea Motis: "D'adolescent mai he pensat que m'agradaria estar en un altre lloc o fent una altra cosa."

Andrea Motis acaba de publicar un nou disc "Do outro lado do azul". Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya a una reunió.

La trompetista i cantant de jazz fa balanç de la seva trajectòria musical, dels discos que ha gravat fins ara i del que ha suposat dedicar-se professionalment al món de la música des de tan petita. Explica com ha viscut aquesta infantesa i adolescència tan diferent de la majoria de gent de la seva edat, i parla del paper que han jugat els pares en la seva vida. Reivindica la importància de la família, diu que ja s'ha independitzat i que, tot i que encara ho veu lluny, en algun moment li agradaria tenir fills.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut