Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIVENDRES, A LES 10.00

Examen al riu Besòs un mes després de l'abocament de dissolvents, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 10 de gener, a les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, dedicarà la secció "I visca la terra" a fer balanç dels danys de l'abocament d'aigües contaminades al riu Besòs, provocat per l'incendi de l'empresa de dissolvents Ditecsa de Montornès del Vallès de l'11 de desembre passat. Hi participaran Narcís Prat, professor d'Ecologia de la UB, i Diego Moxó, director de coordinació territorial de l'Agència Catalana de l'Aigua, a l'estudi, i Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, via telefònica. La periodista Montse Barcon es desplaçarà a l'empresa sinistrada, Ditecsa, on parlarà amb Quim Pérez, membre d'Ecologistes en Acció.

 

Tertúlia de periodistes

A les 8.30, la tertúlia, amb Jesús Rodríguez, periodista de La Directa; Esther Vera, directora de l'Ara; Albert Sáez, columnista d'El Periódico; Txell Vilamala, periodista del 9 NOU d'Osona i el Ripollès, i Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País.

A les 10.45, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, i a les 11.00, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

Quico Pi de la Serra parla del concert de demà al Festival Barnasants

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista al "bluesman" Quico Pi de la Serra, que demà farà un concert especial a les Cotxeres de Sants, dins la 25a edició del Festival Barnasants, on interpretarà 18 cançons combatives de llibertat i amor.

Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" del cap de setmana.

 

La cantant Sandra Bautista, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la cantant Sandra Bautista i l'oient Verònica Rama.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut