Àlex Gorina.
Àlex Gorina.
DIVENDRES, A LA 1 H

Especials "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" des del Festival de Sitges

Avui, 4 d'octubre, els programes "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual", amb Àlex Gorina, fan especials de la 52a edició del Sitges Film Festival - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es va inaugurar ahir i que s'allarga fins al 13 d'octubre.  

Catalunya Ràdio i TV3 són mitjans oficials del festival

A la 1.00 de la matinada, Àlex Gorina arrencarà una fantàstica sessió contínua monogràfica des de Sitges, amb "La finestra indiscreta", el programa de cinema i més veterà de Catalunya Ràdio, seguit de "L'audiovisual", que repassarà les bandes sonores del festival. A "La finestra indiscreta" d'avui, Gorina entrevistarà Vicenzo Natali i Patrick Wilson, director i actor, respectivament, de la pel·lícula inaugural del festival, "En la hierba alta", i Mary Joe Markey, muntadora de diverses de les pel·lícules de "Star Wars", de J.J Abrams. I també analitzarà amb Guillem F. Marí les primeres quaranta-vuit hores de festival. 

Seguirà "L'audiovisual" especial "post-Apocalypse (one)", a les 3.00 h, que estarà dedicat a les bandes sonores de "Mad Max" i altres pel·lícules apocalíptiques.

"La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" s'emetran també des de Sitges el divendres 11 d'octubre, poques hores abans de la clausura del festival.

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/finestra

facebook.com/finestra

catradio/audiovisual

 

Anar al contingut