Diumenge, a les 19.55

Especial "Atrapa'm si pots", amb concursants de 12 anys

Aquest diumenge, 12 de gener, a les 19.55, s'emet un programa especial del concurs dels caps de setmana, "Atrapa'm si pots", presentat per Llucià Ferrer. En aquest programa s'han convidat nens de 12 anys a concursar per guanyar un cap de setmana complet amb tota la seva família a Port Aventura.

En aquesta emissió especial de l'"Atrapa'm si pots" s'han convidat sis joves de 12 anys a concursar-hi. En aquesta ocasió el pot que s'entregarà al guanyador no serà amb euros. Els protagonistes d'aquest programa podran guanyar un cap de setmana complet amb tota la seva família a Port Aventura. Els concursants seran l'Arnau de Torredembarra, l'Eduard d'Aiguaviva, la Joana d'Alpicat, el Juny de Sant Feliu de Guíxols, el Martí de Barcelona i el Pau de Tàrrega. Tots, només per participar en el programa, rebran dues entrades per al parc d'atraccions Port Aventura i un joc de màgia.

Dissabte, 11 de gener, no hi haurà programa de l'"Atrapa'm si pots".

"Atrapa'm si pots"

Presentat per Llucià Ferrer, l'"Atrapa'm si pots" és un programa concurs clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l'escala, poden guanyar el pot del programa.

El concurs, que s'emet cada dissabte i diumenge abans del "TN vespre", és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners.

tv3.cat/atrapam-si-pots

Sant Joan Despí, 10 de gener del 2020

Anar al contingut