Joan i Teo Punyet Miró amb Neus Albis, al programa "En companyia".
Joan i Teo Punyet Miró amb Neus Albis, al programa "En companyia".
Divendres, a les 22.10

"En companyia" conversa amb els nets de Joan Miró

Divendres, 17 de gener, a les 22.10, el 33 oferirà una conversa amb els descendents de Joan Miró al segon capítol d'"En companyia". Aquesta sèrie d'entrevistes d'IB3, conduïdes per la periodista Neus Albis, descobreix la vida de famílies que han deixat empremta a les illes Balears. El programa s'emet al 33 fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3.

El segon programa d'"En companyia" conversa amb Joan i Teo Punyet Miró, nets de l'artista universal Joan Miró, que reben Neus Albis a la Fundació que duu el nom del seu padrí. Tots dos descobriran als espectadors les facetes més personals i íntimes del pintor instal·lat a Mallorca, i també la responsabilitat de gestionar un llegat de valor incalculable. A la conversa, també hi haurà la periodista Marisol Ramírez, dona de Joan Punyet.

El programa

"En companyia" és un programa d'entrevistes íntimes a personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies, conduït per la periodista Neus Albis. L'espai, de 45 minuts de durada, aporta una mirada personal dels amfitrions, molts dels quals obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada, per compartir vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos.

Després de conèixer la família Matutes, Neus Albis acompanya els germans Punyet Miró en el segon programa. En els pròxims capítols, també explicaran les seves experiències viscudes la família Janer Mulet, els germans Graves, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família de Joan Pons, els Majoral de Formentera o els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

tv3.cat/33

 

Anar al contingut