"Empoderament total: dones i tecnologia", a "Revolució 4.0"

El dimarts 25 de juny, a les 23.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emet el capítol "Empoderament total: dones i tecnologia", que debatrà sobre la paritat en un plató ple de dones, amb l'excepció de dos homes.

El programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emetrà el dimarts 25 de juny el cinquè capítol, "Empoderament total: dones i tecnologia", sobre paritat, amb un plató que és la imatge que ofereix a la realitat, però a l'inrevés: tot dones, excepte dos homes, que debaten sobre si les dones s'hauran d'esperar fins al 2030 per aconseguir la igualtat establerta per l'ONU.

Parlen d'aquesta revolució la coneguda "influencer", empresària i model Vanesa Lorenzo i les emprenedores catalanes del món TIC Helena Torres, inversora mentora, i Mar Alarcón, de SocialCar, considerada una de les 50 dones europees més influents del món a les "start-ups". També passen pel plató Anna Mercadé, Khaoula Boumaaza, Isona Passola, Liz Castro (del col·lectiu Onsonlesdones), Sor Lucía Caram, Lluís Juncà i Jordi Arrufí.

El "Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador produït per Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "àgora" amb 14 experts i emprenedors.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges a les 23.05.

#RevolucioTV3

catradio.cat/revolucio4
facebook/revolucio4
twitter/revolucio4
instagram/revolucio4

Anar al contingut