"Els millors anys de la nostra vida" s'emetrà aquest divendres des de Reus

Aquest divendres, "Els millors anys de la nostra vida" de Catalunya Ràdio s'emetrà des de Reus. Bernat Soler realitzarà el programa des de l'Orfeó Reusenc, coincidint amb l'inici del Dia de les Seleccions Catalanes a la capital del Baix Camp.

Durant el programa, es combinarà la informació sobre el Dia de les Seleccions Catalanes amb la densa actualitat de la jornada: les hores prèvies al derbi Barça-Espanyol, en la penúltima jornada de la Lliga; la cursa del Mundial de motociclisme que aquest cap de setmana se celebra al circuït de Montmeló, i les semifinals de l’ACB de bàsquet.
A la tertúlia hi haurà Joan Carles Carbí, Manel Rodríguez i Frederic Porta. A més, passaran per l’estudi mòbil d’”Els millors anys de la nostra vida”: Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro-seleccions Catalanes; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; i Pere Gratacós, seleccionador català de futbol, entre altres presidents de federacions reconegudes com les de korfbol i twirling. Bernat Soler també tindrà com a convidats representants del futbol i l’hoquei de Reus.
“Els millors anys de la nostra vida”, amb Bernat Soler, és el programa d’esports de les nits de Catalunya Ràdio. S’emet de diumenge a divendres de les onze de la nit a la una de la matinada i els dissabtes d’onze a dotze de la nit.
Anar al contingut