Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista l'advocada de Joaquim Forn, Judit Gené

Demà, dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'advocada de Joaquim Forn, Judit Gené. El trasllat dels presos independentistes a Madrid per ser jutjats està a punt de començar.

La tertúlia d'"Els matins"
L'actualitat del dia l'analitzaran Montserrat Nebrera, Josep-Lluís Carod-Rovira, Jordi Barbeta i el catedràtic en Dret Processal Jordi Nieva. També s'incorporarà a la conversa, des de Madrid, Ernesto Ekaizer.

La crisi dels bombers voluntaris
El parc de bombers voluntaris de Seròs, al Segrià, no pot obrir per falta d'efectius. Es parlarà amb el cap dels bombers voluntaris de les comarques de Lleida dels problemes que tenen en aquests parcs.

Els kurds i la retirada nord-americana
La corresponsal de TV3 al Pròxim Orient, Txell Feixas, ha estat al nord de Síria per comprovar com viuen la població civil i les milícies kurdoàrabs la retirada dels Estats Units de la zona. El programa connectarà amb ella perquè ens ho expliqui.

L'accident de l'Alvia, al "Sense ficció"
Un ferit en l'accident de l'Alvia a Santiago i el director del documental "Frankenstein 04155" que s'emet a la nit al "Sense ficció", explicaran per què no accepten que la responsabilitat de l'accident caigui exclusivament en el conductor.

La vida saludable, amb Sergi Pàmies
L'últim invent de la pastisseria, la fusió del xurro i el dònut anomenada xurrònut, serà la protagonista de la secció que tancarà el programa.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut