Laura Escanes amb els concursants de "La travessa"

El teatre Victòria es vesteix de festa per veure en primícia la final de "La travessa" amb Laura Escanes

L'últim capítol d'un dels programes més vistos de la nova plataforma 3Cat es podrà veure a partir del pròxim 24 de novembre

Aquest divendres els seguidors de "La Travessa" coneixeran a la plataforma 3Cat els guanyadors de la primera edició del nou reality d'aventures que està arrasant a la nova plataforma 3Cat. Aquest vespre, però, Laura Escanes i els concursants de "La travessa" han viscut en primícia al teatre Victòria de Barcelona el capítol final del programa. Han estat acompanyats per moltes cares conegudes del món audiovisual català i influenciadors. I d'un important grup de seguidors del programa.  

"La Travessa", una producció de 3Cat amb la col·laboració d'Aguacate & Calabaza Films i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, és un dels programes més vistos a la nova plataforma 3Cat que en només 15 dies ja ha superat el mig milió d'usuaris registrats.   

Laura Escanes ha explicat emocionada:

"Ha estat una experiència molt intensa, però molt bonica i el millor ha estat la relació que hem fet quan acabàvem les llargues jornades. I no només els concursants, també té molt mèrit tot l'equip tècnic que ha treballat a ‘La travessa'." 

Per la catifa vermella del teatre Victòria han desfilat, a més dels protagonistes i la presentadora del programa, Miki Núñez, Diana Gómez, Jair Domínguez, Núria Solé, Roger Escapa, Artur Peguera, Eloi Vila, Blanca Aguilera, Sergi Armentano, Lidia Rauet, Àngela Marmol, Marcos Franz, Dèlia Brufau, Abel Planelles, Benji Verdés, Guillem Viladoms, Dafne Vicente, Cesc Triquell, Stay Homas (Rai Benet, Guillem Boltó i Klaus Stroink), Figa Flawas (Pep Velasco i Xavier Cartanyà), Sonia Suamor, Sara Roy, Raquel Martínez, Alba Hernández, Núria Casas, Mariona Casas, Laura Garat, Ona Gonfaus, entre d'altres. 

Anar al contingut