Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement" a Catalunya Ràdio
DISSABTE I DIUMENGE

"El suplement", des d'Eindhoven, amb el Barça femení de futbol

Aquest dissabte, 3 de juny, "El suplement" de Catalunya Ràdio es farà des de la ciutat neerlandesa d'Eindhoven per fer seguiment de la prèvia de la final de la Champions femenina de futbol entre el Barça i el Wolfsburg. I diumenge, el programa que dirigeix i presenta Roger Escapa rebrà la visita de l'actor Maxi Iglesias

"El suplement" de dissabte, des d'Eindhoven, estarà centrat en el Barça-Wolfsburg que es jugarà poques hores més tard al Philips Stadion. En donaran tota la informació Sònia Gelmà, Laia Tudel, Rut Vilar i Pere Escobar, enviats especials del Departament d'Esports de Catalunya Ràdio, i els analistes Mireia Vera i Gerard Autet. 

A més, el programa inclourà una entrevista als tres finalistes d'"Eufòria" juntament amb una gran seguidora del programa, Marta Montaner, realitzadora de l'"XL" de Catalunya Ràdio. 

I, en l'edició de diumenge, visitarà el programa l'actor Maxi Iglesias. Parlarà de la nova temporada de la sèrie "Valeria", donarà a conèixer els nous projectes que està treballant i explicarà com ha après a parlar el català. 

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut