Dilluns, a les 20.15

El Super3 estrena "Dracs. Cap a nous horitzons", dels creadors de "Com ensinistrar un drac"

Dilluns, 8 de febrer, a les 20.15, els súpers podran reprendre el fil de la història de "Dracs", amb l'estrena de la tercera temporada de la sèrie, que porta per títol "Dracs. Cap a nous horitzons". Els nous capítols d'aquesta sèrie de dibuixos animats infantils s'emetran de dilluns a divendres, a partir de les 20.15, al canal Super3.

Han passat tres anys des que en Singlot i els seus amics van alliberar en Toic de la presó de l'illa dels Proscrits, on el tenia tancat en Dagur. Des de la seva derrota, és en Dagur el que està empresonat i els amics d'en Singlot han buscat ocupacions noves ara que ja no han de protegir l'illa del Fred amb els seus dracs. Però en Dagur s'escapa i s'acaba apoderant de l'ull de Drac, un estri que pot ser una arma terrible en mans dels caçadors de dracs. Al mateix temps, en Singlot i els seus amics emprenen l'exploració del mar desconegut que hi ha més enllà del seu arxipèlag i munten la base en una altra illa.

Aquest és el punt de partida de la nova temporada de la sèrie de dibuixos animats,  "Dracs. Cap a nous horitzons", que reprèn el fil de les dues anteriors, "Els genets de l'illa del Fred" i "Els defensors de l'illa del Fred", i de les exitoses pel·lícules "Com ensinistrar un drac".

Amb motiu de l'estrena dels nous capítols de "Dracs", el cap de setmana del 13 i 14 de març el Super3 emetrà una programació especial amb els curtmetratges que s'inclouen en les edicions en DVD de les pel·lícules "Com ensinistrar un drac" i també es recuperaran els tres capítols introductoris de les dues primeres temporades.

Els cinc primers capítols que s'emetran la setmana que ve

1. L'ull de drac (1a part). Dilluns, a les 20.15.

Han passat tres anys i en Dagur aconsegueix escapar-se de la presó dels proscrits. Mentrestant, a l'illa del Fred, els amics d'en Singlot han buscat feina, ara que ja no han de protegir l'illa amb els seus dracs. Però quan apareix en Johann el Mercader i els explica que en Dagur segur que anirà al banc de boira de les illes del nord, tots segueixen el seu líder cap aquella zona tan perillosa.

2. L'ull de drac (2a part). Dimarts, a les 20.15.

En Singlot rescata els seus amics capturats per en Dagur i recupera un objecte misteriós, que bateja amb el nom d'ull de drac. Un cop a l'illa del Fred, l'examinen i veuen que hi ha un pany de clau que té la mateixa forma que una cicatriu del braç de la curandera Gothi, causada per una mossegada, quan era jove, d'una raça desconeguda de drac: l'espectre de neu.

3. Harmonia imperfecta. Dimecres, a les 20.15.

Veient les possibilitats de l'ull de drac, en Singlot es mor de ganes d'explorar el mar de més enllà de l'arxipèlag. En una reunió del consell, en Toic acaba autoritzant els genets dels dracs a sortir dels límits que havien tingut fins llavors. Al cap de moltes hores de vol, els nostres amics troben una illa que sembla paradisíaca. Però amaga un secret: un drac temible d'una raça nova, el cançó mortal. 

4. Quan es fa fosc. Dijous, a les 20.25.

En Singlot i els genets busquen el lloc ideal per establir-hi una base des d'on puguin observar i descobrir noves races de dracs. Finalment es decideixen per una illa que sembla perfecta. Però la primera nit que hi acampen, en Trencacolls es desvetlla a mitjanit i, passejant pel bosc, veu un drac enorme al cel. Quan desperta els seus companys per avisar-los, no n'hi ha cap que se l'acabi de creure.

5. Un milhomes a l'illa del Fred. Divendres, a les 20.15.

En Cuadepeix no para d'esternudar i de gratar-se, i dedueixen que deu ser al·lèrgic a la Barrileta. El porten a veure la bruixota, la Ghoti, que l'hipnotitza i els explica que, mentre dorm, li han de dir que no és al·lèrgic a la Barrileta. Però en Carademoc també afegeix que vol que es torni un superviking. Quan es desperta, en Cuadepeix s'ha convertit en un milhomes que es fa dir Thor Trinxaossos.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut