El representant de Catalunya Música, Pau Codina, finalista als premis europeus New Talent

La final dels Premis New Talent es farà a Bratislava, a Eslovàquia, el 29 de novembre que ve.

El representant de Catalunya Música, el violoncel·lista Pau Codina, de 22 anys, és un dels finalistes als Premis New Talent, un concurs per a joves intèrprets organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER) en col·laboració amb la Unesco i el Consell Musical Internacional (IMC).

L'objectiu d'aquest certamen és donar suport als músics més joves i promocionar-los a través de la ràdio. La selecció dels candidats s'ha fet a partir de les propostes aportades per les emissores membres de la UER, i el candidat de Catalunya Música és, precisament, el barceloní Pau Codina. La final dels Premis New Talent es farà a Bratislava (Eslovàquia) el 29 de novembre que ve.

Codina, amb només 22 anys, té una completa trajectòria musical com a intèrpret i ha participat en festivals com el de Música de Cambra de Manchester o el Kronberg Cello Festival. A més, ha estat guardonat amb premis com el del concurs de violoncel Guilhermina Suggia de Londres (2004) o el Bad Homburg Schloz-Konzert (2005). Durant els últims anys ha fet concerts en espais com el Royal Festival Hall, el Royal Albert Hall i altres escenaris d'Anglaterra, on actualment perfecciona la seva formació a la Guildhall School of Music & Drama.

El concert de la final dels Premis New Talent, en què tocarà Codina, es podrà seguir en directe a través de Catalunya Música i el seu web, www.catmusica.cat, i també per la resta d'emissores de la Unió Europea de Radiodifusió associades a l'esdeveniment.

catmusica.cat

catradio.cat

Anar al contingut