Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

El president Quim Torra, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, torna "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig. La primera entrevista d'aquesta nova temporada de Cristina Puig serà amb el president de la Generalitat, Quim Torra.

Debat sobre el nou curs polític amb Sònia Sierra, portaveu adjunta de Ciutadans al Parlament; Eduard Pujol, portaveu adjunt de JxCat al Parlament; Sergi Sabrià, president del grup parlamentari d'ERC; Eva Granados, portaveu del PSC al Parlament; Jéssica Albiach, presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem;
Carles Riera, diputat de la CUP al Parlament i Santi Rodríguez, portaveu del PP al Parlament. Tots ells miraran de respondre a preguntes com: Com es presenta la Diada? Quina ha de ser la resposta a la sentència del Suprem?

A partir de la desaparició de Blanca Fernández Ochoa, el programa vol valorar el dispositiu de recerca i el tractament mediàtic d'aquest cas amb Paco Lobatón, periodista i president de la Fundació Europea per a les Persones Desaparegudes. També es vol conèixer quins son els protocols que s'apliquen quan una persona desapareix.

La música arribarà per part de Mazoni i Godai Garcia, serà la monologuista del primer programa de la nova temporada

Quico Sallés, Simona Levi i Pilar Rahola seran els col·laboradors d'aquesta edició, mentre que els periodistes a cadires seran Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Sara González i Israel García-Juez.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut