Xavi Lorente
Dissabte, a les 12.00 i a les 14.00

El partit de la Lliga de futbol sala entre el Jimbee Cartagena i l'Industrias Santa Coloma, a Esport3

Demà, a les 12.00, en directe per Esport3.cat, i a les 14.00 en diferit per Esport3, es podrà seguir el partit entre el Cartagena i el Santa Coloma.

Nou repte per al Santa Coloma de Javi Rodríguez. Després d'estrenar-se amb victòria contra el Burela, el nou tècnic de l'Industrias viurà el primer desplaçament a Cartagena com a màxim responsable de l'Industrias. Davant tindrà un equip que ve d'empatar al Palau Blaugrana i que des de l'arribada de Duda a la banqueta ha fet un salt de qualitat. Els murcians s'han reforçat a consciència en aquest mercat d'hivern amb jugadors com el pivot Solano (exInter) i l'ala brasiler Gabrielzinho (exIntelli).

L'Industrias recupera Sepe després de les molèsties que el van deixar fora del partit de diumenge passat. Javi Rodríguez aspira a fer la millor segona volta possible. L'equip es troba a mig camí entre la zona de descens i la zona de playoff. L'objectiu del nou entrenador és lluitar per entrar entre els vuit millors al final de la lliga regular. Cartagena és ara mateix un rival directíssim en aquesta pugna.

El matx entre el Cartagena i l'Industrias es podrà veure en directe pel web d'Esport3 demà 12.00, i en diferit per Esport3 a partir de les 14.00.

Els comentaris seran de Xavi Lorente i, l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia. 

 

esport3.cat

 

Sant Joan Despí, 10 de gener del 2020

 

Anar al contingut