El partit de la fase de grups de la Lliga de Campions entre l'Olympiacos i el Barça, a TV3

Demà, a les 20.45, TV3 emetrà en directe el partit de la quarta jornada de la fase de grups de la Champions que jugaran l'Olympiacos i el Barça. Avui, Esport3 començarà amb la prèvia del partit i les rodes de premsa i l'entrenament dels blaugranes.

Avui a les 17.10, Esport3 començarà la programació de la Lliga de Campions d'aquesta setmana amb un "Flaix Champions", presentat per Maria Fernàndez Vidal, Bernat Soler i Xavier Torres des del camp de l'OIympiacos. Es podran seguir les rodes de premsa d'Ernesto Valverde i Gerard Deulofeu i l'entrenament del Barça. Jordi Grau entrevistarà els protagonistes blaugranes abans que comenci l'entrenament.

I demà, a les 19.00, Esport3 emetrà la primera edició de "Zona Champions" conduïda per Maria Fernàndez Vidal, amb la prèvia del partit. A les 20.45, per TV3 es podrà seguir en directe l'enfrontament entre l'Olympiacos i el Barça, amb els comentaris de Bernat Soler i l'anàlisi de Xavier Torres i Ricard Torquemada.

I tan bon punt acabi el partit, de manera simultània per TV3 i Esport3, es podrà seguir la segona edició de "Zona Champions", en què es podran veure les reaccions dels protagonistes del partit.

tv3.cat

#championsTV3

Anar al contingut