Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya

Divendres, 13 de setembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

Tertúlia de periodistes

Després de l'entrevista, la tertúlia, amb Esther Vera, directora de l'Ara; Txell Vilamala, periodista de Política i Societat d'El 9 Nou d'Osona i el Ripollès; Jesus Rodriguez, periodista de La Directa; Albert Sáez, columnista d'El Periódico de Catalunya, i Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País.

 

El cas de Borredà i el despoblament a les zones rurals de Catalunya

A les 10.05, "Us fem cas", amb Montse Barcon, es desplaçarà fins al municipi de Borredà (el Berguedà), on es fa una campanya per atraure-hi famílies i aturar-ne el despoblament progressiu. Tot seguit, el despoblament a les zones rurals de Catalunya s'analitzarà a la secció "I visca la terra", amb Marc Costa, ambientòleg i membre de la Fundació Món Rural.

 

Entrevistes a l'escriptor Albert Sánchez Piñol i al periodista Antoni Bassas

A les 10.40, entrevistes a l'escriptor Albert Sánchez Piñol, que demà mateix presentarà el llibre "Homenatge als caiguts" (Rosa dels Vents), i al periodista Antoni Bassas.

A les 11.05, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina.

A les 11.15, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Blai Marsé, que estarà acompanyat de Gemma Polo, cantant del grup Roba Estesa, i Kathy Sey, actriu i cantant. I Roger Escapa avançarà continguts d'"El suplement" del cap de setmana. 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut