Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Marta Rovira, secretària general d'ERC

Dilluns, 9 de setembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Marta Rovira, secretària general d'ERC.

L'entrevista es farà en directe, des de Ginebra.

 

La tertúlia

A continuació, la tertúlia, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Jordi Cañas, eurodiputat de Ciutadans.

 

Com serà "Messi10", el nou espectacle del Cirque du Soleil?

A les 10.40, "Us fem cas", amb Montse Barcon, descobrirà com serà "Messi10", la nova producció del Cirque du Soleil, basada per primer cop en el món del futbol i que farà l'estrena mundial el pròxim 10 d'octubre al Parc del Fòrum de Barcelona.

 

37a Setmana del Llibre: entrevistes a Eider Rodríguez, Joan Sala i Mercè Canela

A les 11.05, "Lecturàlia" des de la 37a Setmana del Llibre en Català a l'avinguda de la Catedral de Barcelona, amb Màrius Serra, que publica la novel·la negra "Jugar-s'hi la vida" (Amsterdam Llibres, 2019). La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i les entrevistes a l'escriptora basca Eider Rodríguez, autora del llibre de relats "Un cor massa gran" (Edicions del Periscopi, 2019), Premi dels Llibreters de Guipúscoa i premi Euskadi de Literatura 2018; Joan Sala, president de la Setmana del Llibre i editor de Comanegra, i Mercè Canela, directora de la revista Cavall Fort, que enguany rep el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut