Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMARTS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Josep Maria Soler, pare abat de Montserrat

Dimarts, 10 de setembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Josep Maria Soler, pare abat de l'abadia de Montserrat.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat

 

La tertúlia

Després de l'entrevista, la tertúlia, amb Míriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Battuta; Jordi Borràs, fotoperiodista; José Antich, director d'El Nacional; Arturo Puente, periodista d'Eldiario.es, i Alejandro Tercero, sotsdirector de Crónica Global.

 

La tractorada contra el baix preu de l'avellana

A les 10.30, "Us fem cas", amb Montse Barcon, farà el seguiment de la mobilització contra els preus "inexplicablement baixos" de l'avellana que ha convocat per demà el sindicat Unió de Pagesos, amb una tractorada que sortirà de Reus i anirà en marxa lenta cap a Riudoms i el Morell i acabarà a la Selva del Camp.

 

Entrevista a l'escriptor Ildefonso Falcones

A les 10.40, entrevista a l'escriptor Ildefonso Falcones, que presenta la seva última novel·la "El pintor d'ànimes" (Random House Mondadori).

 

Anàlisi de les dades sobre la qualitat del transport europeu

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Mariola Dinarès, del programa "Popap; Albert Murillo, del programa "Generació digital", i Genís Roca. La secció inclou l'entrevista telefònica a Marc Torrent, director de la Unitat de Data Science & Big Data Analytics d'Eurecat, que farà una anàlisi de dades sobre la qualitat del transport europeu.

A les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, del programa "Adolescents iCat".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut