Vicenç Prados
Diumenge, a les 19.30

El Fraikin BM Granollers-Azoty-Pulawy de l'EHF d'handbol, a Esport3

Diumenge, a les 19.30, Esport3 emetrà en directe el partit de l'EHF d'handbol entre el Granollers i l'Azoty-Pulawy, el primer de la segona volta de la fase de grups.

Després de l'empat a la pista polonesa de la setmana passada, el Fraikin BM Granollers i l'Azoty-Pulawy es tornaran a veure les cares diumenge en la primera jornada de la segona volta de la fase de grups de l'EHF. Com en el cas del partit d'anada, el del Palau serà un tot o res per a tots dos conjunts, ja que aquest cop qui perdi dirà adeu a les seves aspiracions europees.

Els vallesans arriben al partit després de la derrota a casa per la mínima contra el Bidasoa d'Irún, l'equip amb el qual mantenen la lluita per la segona posició de la Lliga Asobal. Antonio Rama, l'entrenador del Granollers, seguirà comptant amb els mateixos jugadors que en les últimes convocatòries, tots els disponibles de la primera plantilla, amb els reforços del planter per les baixes d'Edgar Pérez, Ian Tarrafeta i Borja Lancina.

L'Azoty-Pulawy també arribarà al partit després de perdre entre setmana el seu partit de la Lliga polonesa. El rival del BM Granollers va perdre a casa contra el Zabrze, el tercer classificat del campionat polonès, i ha quedat despenjat de la lluita per les primeres posicions.

La transmissió del partit serà de Vicenç Prados i, l'anàlisi tècnica, de José Luis Villanueva.
esport3.cat

Anar al contingut