Pell viva
Pell viva

"El documental" estrena "Pell viva"

El programa del 33 "El documental" estrena demà, a les 23.35, "Pell viva", dirigit per Fawzi Saleh. Aquest treball viatja a les adoberies del Caire de la mà de dues nenes egípcies que treballen en aquest submón en unes condicions de vida infrahumanes i envoltades de substàncies químiques molt perilloses.

"Pell viva" enfoca la rutina i el dia a dia laboral d'uns nens d'Aràbia i l'explotació i les males condicions a la feina que protagonitzen la seva jornada. En el llargmetratge es pot veure com viuen i què fan.

El director és llicenciat en Art i Educació, el 2003 va començar a estudiar escriptura de guions a l'Institut Superior de Cinema del Caire i, alhora, col·laborava com a voluntari amb ONGs vinculades amb els drets humans i amb els drets de la infància a Egipte.

Sinopsi

Shoushou i Mohammad Farag són dos nens egipcis que viuen i treballen a les adoberies del Caire. A través de les seves històries, coneixerem les condicions de vida inhumanes tant d'habitants com de blanquers, envoltats de productes químics perillosos i perjudicials per a la gent i per a l'entorn.

Fitxa tècnica:
Guió i direcció: Fawzi Saleh
Producció: Eman Hemaida
Director de fotografia: Yossef Baroud
Editor: Mohamed Samir
Muntatge: Mohamed Fawzi
So: Mohamad Eldaly, Muslem Elhusainy, Mustafa Shaaban
Càmera: Beshoy Atef

Festivals
2011 Selecció Oficial HOT DOCS (Canadà)
2010 New Horitzons (Abu Dabi)
2011 Documentary Edge Festival (Nova Zelanda)
2011 Official Selection Internat. Fest Mediterranean (Marroc)

 

tv3.cat/eldocumental

tv3.cat/documentals

@eldocumental33

Anar al contingut