Neus Albis entrevista Abel Matutes
Neus Albis entrevista Abel Matutes
Divendres, a les 22.15

El 33 estrena "En companyia", una producció d'IB3, amb una entrevista a la família d'Abel Matutes

Aquest divendres, 10 de gener, a les 22.15, s'estrena al 33 "En companyia", una sèrie d'entrevistes d'IB3, conduïdes per la periodista Neus Albis, per conèixer famílies que han deixat empremta a les illes Balears. En la primera entrega, el programa entra a la casa d'Abel Matutes i conversa amb la seva família.

"En companyia", que ja s'ha emès a la televisió pública balear, es podrà veure al 33 fruit de la col·laboració entre els mitjans de la CCMA i d'IB3.

El programa

"En companyia" és un programa d'entrevistes íntimes a personalitats destacades de les illes Balears i les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, l'espai aporta una mirada personal dels amfitrions. Molts obren les portes de casa seva a les càmeres per primera vegada i comparteixen vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos; tota una vida repassada en 45 minuts.

El programa recorre les illes Balears per descobrir famílies úniques que expliquen les experiències viscudes durant tota la vida. Durant la sèrie d'entrevistes, Neus Albis acompanyarà els germans Punyet Miró, els germans Graves, la família Janer Mulet, els Valldemossa, els germans Mesquida, la família Matutes, la família de Joan Pons, els Majoral de Formentera o els matrimonis formats per Maruja García Nicolau i Martí Mora, i Llorenç Santamaria i Núria Hosta.

 

El primer capítol, amb la família d'Abel Matutes

En el primer "En companyia", Neus Albis es desplaça a Eivissa per conèixer una de les famílies més emblemàtiques i controvertides de l'illa, la família Matutes. El patriarca, Abel Matutes, obre les portes de casa seva al programa per repassar episodis d'infància i joventut, els seus anys de jugador de l'Espanyol, el període que va viure en la primera línia política d'Espanya i d'Europa, i la seva llarga trajectòria empresarial.

Per acostar-se més a la família Matutes i conèixer de prop l'evolució del grup empresarial, la periodista també conversa amb la primogènita del clan, Carmen Matutes Prats, i l'hereu, Abel Matutes Prats. El retrat íntim es completa amb les vivències i confidències desgranades per tots ells en un dinar familiar al qual també assisteix Maria Matutes Prats.
 

tv3.cat/33

 

 

Anar al contingut