Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"

Donar-se prioritat a un mateix i com cuidar al cuidador, a "L'ofici de viure" 

Dissabte, 24 de juny, a l'app i a la web de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" analitzarà la importància de donar-se prioritat a un mateix. I diumenge, 25 de juny, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez parlarà de com cuidar les persones que cuiden persones per evitar que pateixin més del compte.  

"L'ofici de viure" de dissabte analitza l' experiència de la psicòloga Elena Puig Guitart, que ha escrit el llibre "Lo mejor de ", on explica la importància de donar-se prioritat a un mateix, sense que això vulgui dir ser egoista. També aporta eines per aprendre a augmentar l'autoestima i a afrontar la vida sense que les emocions desestabilitzin excessivament. El cardiòleg Manel Ballester parlarà també de l'Elena Puig, que coneix bé i que va ajudar a introduir-se en la psicologia. 

I, diumenge, Gaspar Hernàndez posarà el focus en la cura que cal tenir amb les persones que cuiden. Com s'ha de cuidar una persona que ho necessita? Hi ha prou humanitat als centres sanitaris? Com s'ha de cuidar un cuidador? Metges, infermeres, i també les persones que es fan càrrec dels pares quan es fan grans o de familiars en circumstàncies especials. Amb la participació de la infermera Vanessa Barbeito, fundadora de l'espai "Cuidados entre cuidadores", i amb la psicòloga Assumpció Salat. També hi haurà la reflexió de Mercè Conangla, psicòloga de la Fundació Ecologia Emocional, i, per acabar, l'espai de Sergi Torres. 

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a l'app i la web de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena.   

Anar al contingut