Arranca la segona temporada de "Després de tu"
Arranca la segona temporada de "Després de tu"

"Després de tu" comença a rodar la segona temporada

Arranca el rodatge de 22 nous capítols de la sèrie "Després de tu", protagonitzada per Sergio Caballero. En aquesta nova entrega, Pau, el protagonista, ha d'aprendre a superar les visions de la seva dona. La sèrie és una coproducció d'À Punt Mèdia i TV3 en associació amb Albena Produccions i Minoria Absoluta.

La segona temporada de la sèrie "Després de tu" ha encetat el rodatge amb 22 capítols de 25 minuts que tornaran molt aviat a la pantalla. La sèrie és una coproducció d' À Punt Mèdia i TV3 en associació amb Albena Produccions i Minoria Absoluta.

El punt de partida d'aquesta nova temporada mostrarà com el protagonista, Pau, acaba ingressat en un psiquiàtric per culpa de les visions. Pau ha d'aprendre a superar la mort de la seva dona Raquel, sense veure-la i sense medicació. L'Alba, l'Òscar i l'Encarna hauran de ser els puntals per a aconseguir que es recuperi. O no. 

"Després de tu" es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Arberola, situada a València. Està dirigida pel mateix Carles Arberola i per Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero. 

La segona temporada de "Després de tu", forma part de l'aposta per les sèries en català que fa TV3 a través de la televisió en línia i de la plataforma 3alacarta i que busca una ciutadania connectada als continguts en català de qualitat, en qualsevol moment i lloc. 

 

 

Anar al contingut