"Com si fos ahir"
"Com si fos ahir"
Demà, a les 15.55

Demà, en una nova sessió doble de "Com si fos ahir", un xoc per a la Joana i un altre per a en Vicenç

El seguiment del judici del procés ha alterat la programació habitual de TV3 i demà, divendres 1 de març, a les 15.55, TV3 emetrà una sessió doble de "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3, en què s'emetran els capítols 323 i 324. Demà, l'espectador veurà com la Joana es clava un cop al cap i perd la memòria, però qui queda en estat de xoc, és el seu exmarit, en Vicenç.

Episodi 323

L'Eva s'adona que, si no vol perdre del tot la seva filla, ha d'acceptar la presència de l'Aimar a la vida de la Júlia, i aquell mateix dia la nena passa la nit a casa del seu pare, amb una amiga a qui ella considera una mala influència.

La Marta intenta que la Paula no es reincorpori encara a la feina, però la noia se sent amb forces per tornar immediatament... fins que coincideix amb en Quim.

La Marina i l'Andreu continuen picats. Ell diu que buscarà una feina pel seu compte de dependent en una botiga.

Episodi 324

La Joana presenta la Paz a la Gemma, com a parella seva, i la Gemma dissimula molt malament el xoc que li causa la notícia. La Paz diu a la Joana que ho hauria d'explicar a tota la família. Quan està a punt d'explicar-ho a en Vicenç, es clava un cop al cap i perd el coneixement.

En Quim regala un osset de peluix a la Paula, tot i que els companys l'hi desaconsellen. És una còpia reduïda de l'os gegant que li va regalar fa temps. La Paula s'angoixa força quan el veu.

A la consultoria, l'Octavi es nega a treballar amb la Gemma i se n'ha de fer càrrec la Sandra. La jornada de treball s'allarga i la Sandra acaba sopant a casa de l'Octavi.

"Com si fos ahir" s'emet habitualment de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3
#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut