4 de 9 amb folre dels Castellers de la Vila de Gràcia
4 de 9 amb folre dels Castellers de la Vila de Gràcia
Dijous, a les 22.05

De sud a nord, a "Quarts de nou"

Aquest dijous, a partir de les 22.05, "Quarts de nou" se centra en tres diades de primer nivell que recorren el territori de sud a nord: Tarragona, la Bisbal del Penedès i Barcelona.

Comencen les setmanes grans de l'estiu casteller i el programa es presenta en el format de crònica castellera, especialment marcat per la diada de Sant Magí de Tarragona. El programa inclourà una àmplia anàlisi de la cita d'aquest dimecres, que aplega les quatre colles castelleres de la ciutat: Jove de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i Xiquets del Serrallo. La diada promet més castells de gamma extra que mai, amb la Jove i els Xiquets amb la mirada posada en el 5 de 9 i el 2 de 9 amb folre i manilles, entre altres construccions de la màxima dificultat.

A més, "Quarts de nou" recollirà tot el que va passar a les places durant el cap de setmana. A la Bisbal del Penedès, la Vella de Valls i els Castellers de Vilafranca hi van descarregar castells de gamma extra. I, l'endemà, a la diada de la Festa Major de Gràcia, a Barcelona, els vilafranquins repetien actuació, mentre que els Castellers de la Vila de Gràcia signaven una brillant "tripleta màgica" davant del seu públic.

La colla de Gràcia és, precisament, l'encarregada de guarnir la plaça de la Vila quan arriba la festa major. En aquest programa, Elisabet Carnicé descobrirà les hores de feina que dediquen els castellers a crear, any rere any, un espai original, sorprenent i obert a tothom, amb la contribució dels blaus a una de les festes més populars de l'estiu.

"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emet els dijous a les 22.05 al canal 33.

 

tv3.cat/quartsdenou

twitter.com/quartsdenou

Anar al contingut