Cristina Puig, nova presentadora de "Preguntes freqüents"

La periodista Cristina Puig presentarà la nova etapa de "Preguntes freqüents", el programa líder del prime time del cap de setmana, amb Ricard Ustrell, primer, i Laura Rosel, després, que torna a la graella de TV3 aquest dissabte, després del "TN Vespre".

Cristina Puig, agafarà el relleu de la periodista Laura Rosel en aquesta nova etapa, que té com a objectiu reforçar el component d'entreteniment a l'hora d'explicar l'actualitat.

En aquest programa, el perfil de la persona que presenta juga un paper molt important a l'hora de definir el format i per això s'opta per aquesta renovació igual que s'ha fet en casos anteriors.

Des de la seva estrena, el setembre del 2017, el programa ha registrat uns resultats d'audiència excel·lents. La mitjana de la temporada 2017-2018 va ser del 19,4% de quota de pantalla i la temporada actual, del setembre al desembre del 2018, ha tingut una mitjana del 18,8%. Així mateix, la valoració qualitativa del panel GFK és molt bona, d'un 8,8.

Cristina Puig és llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB. La seva carrera professional s'ha desenvolupat sobretot a la ràdio i la televisió. A Catalunya Ràdio va ser redactora d'informatius i col·laboradora de "La Tribu". I a TV3 hi va aparèixer per primera vegada el 2001 i des d'aleshores ha participat en programes com "Jo vull ser", "El club", "La Marató" i diversos especials, entre altres. Aquesta temporada és una de les tertulianes del magazine de tarda "Tot es mou". La seva trajectòria també inclou el seu pas per Betevé, RAC1, TVE Televisió Española a Catalunya ("Gent de paraula", "El debat a la 1" i "59 segons") i diversos mitjans de premsa escrita.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut