Catalunya Ràdio transmet la diada castellera de Sant Joan des de Valls, amb Carles Cortés

L'espai "Castells a Catalunya Ràdio" s'estrenarà dilluns, 24 de juny, a les 13.00, transmetent en directe la diada castellera de Sant Joan des de la plaça del Blat de Valls, amb el periodista Carles Cortés.

Diumenge, 23 de juny, a les 13.00, el programa "Mans", amb Ester Plana i Quim Rutllant, viurà en directe la Festa Major de Valls i, a les 21.30, l'informatiu casteller "3 rondes", de Catalunya Informació, amb Josep Almirall i David Prats, estrenarà la temporada 2019.

Catalunya Ràdio reforça la seva aposta pels castells amb l'espai "Castells a Catalunya Ràdio", amb Carles Cortés, que arrencarà dilluns, 24 de juny, a les 13.00, amb la transmissió en directe de la diada castellera de Sant Joan de Valls, des de la plaça del Blat, amb la presència de les colles Jove i Vella dels Xiquets de la capital de l'Alt Camp.

El periodista especialitzat en castells Carles Cortés, "el Puyal dels castells", segons el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, coordinarà i dirigirà les transmissions envoltat d'un equip integrat pels millors experts, com Albert Mercadé, els periodistes Josep Almirall i David Prats –l'equip de l'informatiu "3 rondes"-, el micròfon autònom de Coia Ballesté, delegada de l'emissora a Tarragona, i Oriol Rodríguez, amb l'objectiu d'acostar el fet casteller a la gent entesa i, també, de ser didàctics amb la gent que no ho és tant.

Les sis diades castelleres que oferirà en directe "Castells a Catalunya Ràdio" seran les de Sant Joan de Valls; les Santes, de Mataró; Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès; Santa Tecla, a Tarragona; Santa Úrsula, a Valls, i Tots Sants, a Vilafranca del Penedès. La resta de diades continuaran oferint-se a l'informatiu casteller "3 rondes" de Catalunya Informació, que arrenca la temporada diumenge, 23 de juny, a les 21.30. Josep Almirall i David Prats seguiran l'activitat castellera d'aquest cap de setmana, que passa per la diada de Sant Pere de Reus, de dissabte, 22, i la Festa Major del Corpus de Cornellà de Llobregat, de diumenge, 23. També faran les previsions de les diades de Sant Joan de Valls i de Tarragona, de dilluns, 24, amb entrevistes als caps de colla, i la tertúlia amb el periodista Josep Torreño.

Diumenge, 23, "Mans" seguirà en directe la Festa Major de Valls

El programa de cultura d'arrel de Catalunya Ràdio "Mans", amb Ester Plana i Quim Rutllant, anirà fent boca diumenge, a les 13.00, en directe, des de Valls, on seguirà l'activitat de la Festa Major, el recorregut de la flama del Canigó i el seguici dels gegants de la vila, i farà un tast de boladís, la beguda oficial de la festa.

catradio.cat

 

Anar al contingut