Catalunya Música transmetrà el concert del pianista Oleg Maisenberg i l'OBC, des de l'Auditori

Catalunya Música transmetrà en directe, aquest diumenge, el concert del pianista Oleg Maisenberg i l'OBC, des de L'Auditori de Barcelona. La transmissió començarà cinc minuts abans de les onze del matí.

Catalunya Música transmetrà en directe, aquest diumenge, 20 de maig, el concert del pianista Oleg Maisenberg i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida pel prestigiós director d’orquestra rus Vladímir Fedosséiev, des de L’Auditori de Barcelona. La transmissió començarà cinc minuts abans de les onze del matí. Els comentaris els faran Joan Vives i el flautista Adolf Pla.

El pianista ucraïnès Oleg Miasenberg i l’OBC interpretaran quatre obres que permeten fer un extraordinari viatge per la música russa dels segles XIX i XX: la “Gran jota aragonesa” i l’”Obertura espanyola núm. 1”, de Mikhaïl Glinka, el “Concert per a piano i orquestra núm. 2”, op. 18, de Serguei Rakhmàninov, i la “Sisena simfonia”, op. 54, de Dmitri Xostakóvitx.

Maisenberg és un dels pianistes que apareix freqüentment en concert amb les millors orquestres d’Europa. A part de la seva carrera com a solista ha destacat com a intèrpret de cambra i com a pianista acompanyant. El seu repertori comprèn obres de totes les èpoques i estils, però mostra una especial predilecció per la música del segle XIX. Va col•laborar amb l’OBC per última vegada el maig del 1986, interpretant el “Concert per a piano i orquestra núm. 1”, de Serguei Rakhmàninov.
Anar al contingut