Dissabte, a les 22.30, al 33

"Blog Europa" torna amb nous capítols en noves destinacions

"Blog Europa" emetrà nous programes a partir del dissabte 7 de setembre, a les 22.30, al canal 33. El programa segueix, amb una nova entrega de capítols, acompanyant estudiants Erasmus catalans en la seva descoberta de la cultura i les societats europees.

"Blog Europa" ha emès vídeos de més de 200 reporters que fan estada per Europa amb una beca Erasmus i que han arribat a elaborar més de 1.000 reportatges. Des de la ciutat on estudien tornaran a explicar la realitat europea a través de vídeos, i des d'una mirada jove i diferent.

El Carnaval d'Aalst i l'au Fènix de les biblioteques de Lovaina, el camí de la indústria tèxtil i la lluita pel clima a Gant, els orígens de Kafka a Praga, el secret de darrere les façanes de Kiefernstrasse a Postdam, la ciutat verda, blava i sense cotxes a Oslo, la capital del còmic, les supersticions napolitanes, conèixer Liverpool a través dels Beatles i el museu de la dona a Aarhus, són alguns dels diferents reportatges que es podran veure en aquesta nova entrega de capítols.  

Cada setmana s'emetran quatre reportatges que permetran fer un retrat de la realitat cultural i social europea. Es podran veure els treballs audiovisuals d'aquests estudiants de periodisme i de comunicació audiovisual que, amb un senzill equip de gravació i moltes ganes, elaboren aquesta mirada jove sobre la realitat europea. Abans de la seva emissió, els reportatges es podem veure al blog de la CCMA: blog Europa.

tv3.cat/blogeuropa
facebook.com/blogeuropa
blogs.ccma.cat/blogeuropa
Anar al contingut