Artur Mas, Joseba Egibar i les mares d'Altsasu, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana: una altra investidura frustrada, la querella contra el jutge Llarena i els CDR, entre altres temes.

El programa començarà amb una entrevista a l'expresident de la Generalitat Artur Mas. Laura Rosel també conversarà amb Bill Shipsey, activista i fundador d'Art For Amnesty. El cara a cara sobre l'actualitat de la setmana serà entre Jordi Cañas i Ramón Cotarelo.

L'advocat Carles Monguilod i l'escriptor i historiador Iñaki Egaña conversaran sobre terrorisme, CDR i el pla Zona Especial Norte. S'està aplicant alguna cosa similar a Catalunya?

A més, Laura Rosel ha entrevistat, a Euskadi, a Joseba Egibar, portaveu del PNB al Parlament basc i, a Navarra, ha parlat amb Bel Pozueta i Edurne Goikoetxea, mares d'Altsasu, i amb el seu l'alcalde, Javier Ollo.

Víctor Amela i Toni Soler conversaran sobre els continguts de TV3. L'actuació i l'entrevista al músic Joan Dausà, que acaba de publicar "Ara som gegants", posarà el punt final al programa.

A les cadires, hi haurà els periodistes Martxelo Otamendi, Marta Lasalas, Neus Tomàs i Mariano Alonso, que participaran al debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut