Diumenge, a les 21.55

Anna Guitart conversa amb Joan Margarit, a "Tot el temps del món"

Diumenge, a les 21.55, al 33, un altre capítol de "Tot el temps del món". Dirigit i presentat per Anna Guitart, el programa vol ser una celebració setmanal de la lectura. Recomanacions de llibres i, sobretot, una conversa pausada i rica amb un autor són els continguts que marquen aquesta segona temporada. Aquesta setmana el poeta Joan Margarit parla dels records.

"El poema és de les arts més fàcils d'entendre i de llegir. No has de fer res. És ràpid, és curt. Però has de saber que s'ha de llegir dues o tres vegades i anar-hi entrant: si el poema és bo, el tindràs per a tota la vida. Cada dia seràs diferent, i el poema s'acoblarà a la teva diferència i et dirà coses diferents."

Joan Margarit

L'entrevistat d'aquesta setmana és el poeta Joan Margarit. Ha publicat "Per tenir casa cal guanyar la guerra", un llibre en què recupera records d'infantesa i joventut i es pregunta per què, precisament, els ha conservat. Per què aquells? I, sobretot, quina importància han tingut en la seva poesia? Margarit parla de la construcció de la memòria. El programa recorrerà amb ell diferents moments vitals i es reconeixerà alguns dels elements que formen part de la seva poesia.

Guitart parlarà amb ell de records, de llengua, de poesia, de bellesa... de la vida.

Els llibres de la tria:

"Les millors vacances de la meva vida"
Neus Canyelles
Ed. Empúries

"Viaje al manicomio"
Kate Millett
Trad. Aurora Echevarría Pérez
Ed. Seix Barral

"Juno"
Laia Aguilar
Ed. Fanbooks

tv3.cat/toteltempsdelmon

instagram.com/toteltemps/

#toteltemps33

Anar al contingut