"Al cotxe"
"Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.35

Anna Barrachina i David Carabén, "Al cotxe" d'Eloi Vila

Dilluns, 3 de juny, s'emetrà un nou capítol d'"Al cotxe", a les 23.35, a TV3, després de "Control T". Els convidats d'aquesta setmana "Al cotxe" són: Anna Barrachina i David Carabén.

Anna Barrachina: "Em dedico a la comèdia perquè la meva vida ha estat un drama" 

Anna Barrachina protagonitza la comèdia "Oh, mami!" al Teatre Borràs. Puja "Al cotxe" i l'Eloi la porta fins a Sitges.

L'Anna repassa la seva carrera i recorda que va decidir ser actriu quan va veure per primera vegada La Cubana al seu poble, a Sitges. Explica que actuar l'ha salvat en els moments més difícils de la seva vida com la mort del pare i dos germans o el trencament amb la seva parella. Parla de la importància de la família, de l'amor pel seu fill adolescent i del poder terapèutic de la comèdia. Professional lluitadora i reivindicativa, reclama que hi hagi més papers protagonistes per a dones grans, i amb arrugues, i està orgullosa de formar part d'un projecte teatral inclusiu amb persones discapacitades.

David Carabén: "Em sap greu que el meu pare no hagi vist que ens n'hem sortit amb Mishima"

David Carabén promociona el disc "Ara i aquí", de Mishima, que celebra els 20 anys de la banda. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya al seu bar.

El músic fa balanç de la seva trajectòria musical i explica com va començar a cantar i va deixar de banda els estudis universitaris. Parla de la seva infantesa, de la vinculació del pare amb el FC Barcelona i amb Johan Cruyff, de l'interès familiar per la cultura i la sensibilitat artística de la mare. En una conversa personal i molt sincera admet que està content de poder viure de la música però matisa, amb humor, que quan es tenen fills es necessiten més "quartos" que al principi i aquesta vida s'ha de compaginar amb altres feines. Un gran viatge que acaba amb una cançó compartida a dues veus.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut