TV3 i 3Cat oferiran la Champions femenina de futbol amb el Barça com a vigent campió
El Barça aixecant la seva segona Champions a Eindhoven (Europa Press)
Champions

TV3 oferirà la Champions femenina de futbol amb el Barça com a vigent campió

Es podran veure en directe tres partits de la fase de grups, dos de quarts de final, els quatre de semifinals i la gran final de San Mamés

Redacció Esport3Actualitzat

El camí del Barça fins a la final de la Champions de San Mamés el 25 de maig es podrà veure per TV3 i la plataforma 3Cat. Així ho ha anunciat aquest divendres el director de TV3, Sígfrid Gras, en la comissió de control parlamentari de 3Cat. 3Cat i DAZN han arribat a un acord per transmetre fins a 10 partits de la UEFA Women's Champions League del vigent campió, el Barça.

A més de poder veure'ls a DAZN, que disposa dels drets d'emissió de tots els partits de la competició en exclusiva per a tot el món, a TV3, Esport3 i 3Cat, es podran veure en directe tres partits de la fase de grups, els dos partits de quarts de final, els quatre partits de semifinals i la gran final de San Mamés, sempre que el Barça femení la disputi.

Una aposta que referma el compromís de la CCMA amb l'esport femení. "Hem fet un esforç important econòmic però creiem que és un servei públic", ha dit el director de TV3, Sígfrid Gras.

La primera transmissió serà per TV3 i 3Cat el dimecres 13 de desembre (18.45), amb el partit entre el Rosengard i el FC Barcelona. La transmissió començarà a les 18.30 i anirà a càrrec de Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués.

El camí fins a San Mamés

Fins ara, en aquesta Champions, el Barça ha refermat la seva candidatura al títol amb dues victòries convincents. Es va estrenar amb una maneta de gols contra el Benfica, al Johan Cruyff, i en la segona jornada, contra l'Eintracht de Frankfurt, va haver de sobreposar-se a un gol en contra per endur-se els tres punts del Deutsche Bank Park.

La copa de la Champions (Europa Press)

El calendari de la Champions

Fase de grups

  • Primera jornada: Barça-Benfica (5-0)
  • Segona jornada: Eintracht de Frankfurt-Barça (1-3)
  • Tercera jornada: Rosengard-Barça (13 de desembre, 18.45)
  • Quarta jornada: Barça-Rosengard (21 de desembre, 21.00)
  • Cinquena jornada: Barça-Eintracht de Frankfurt (25 de gener, 21.00)
  • Sisena jornada: Benfica-Barça (31 de gener, 21.00)

Quarts de final

Sorteig: 6 de febrer, Nyon
Partit d'anada: 19/20 de març
Partit de tornada: 27/28 de març

Semifinals
Partit d'anada: 20/21 d'abril
Partit de tornada: 27/28 d'abril?

Final

25 de maig, San Mamés, Bilbao

 

 

Anar al contingut