Espanyol

Tamudo i l'Espanyol tenen un acord firmat per facilitar la venda del capità perico

Raúl Tamudo vol marxar de l'Espanyol. I el club blanc-i-blau no veuria malament la seva sortida. Per això, les dues parts van firmar un document fa mesos per facilitar la venda del capità. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Tamudo i l'Espanyol ja tenen pactada la seva sortida amb unes quantitats sobre la taula: 2 milions d'euros per a un equip de fora de la Lliga espanyola, i 3 milions per a un equip de la Lliga. El futur de Tamudo apunta a l'estranger, tot i que, de moment, no té cap oferta.

Actualitzat
Si durant l'estiu Tamudo rep una bona proposta, un bon contracte, l'Espanyol li facilitarà la sortida segons l'acord a què van arribar les dues parts ja fa mesos, el mes de febrer passat. Va ser a petició de Tamudo. Va ser el capità qui va fer el pas de demanar que li donin les màximes facilitats per marxar aquest estiu.

De fet, i segons assegura Catalunya Ràdio, Tamudo ja va demanar al club l'estiu passat que volia marxar. Ara fa un any. Al final de la temporada passada. El club estava disposat a facilitar la seva sortida a canvi de 4 milions d'euros, però Tamudo no va rebre cap oferta interessant que li permetés fer el pas definitiu de marxar. Ja fa dos estius, Tamudo va estar a punt de marxar traspassat al Vila-real a canvi de 8 milions d'euros. Estava tot fet. Tamudo passava a cobrar gairebé el doble que a l'Espanyol. Però finalment el president, Daniel Sánchez Llibre, va frenar l'operació per por de prendre una decisió impopular. I li va millorar les condicions econòmiques al capità per compensar-li que no hagués tirat endavant el traspàs al Vila-real.

Ara, dos anys després, Tamudo ja ha donat per acabada la seva etapa a l'Espanyol. El club prepara el futur sense Tamudo, tot i que, de portes enfora, públicament, totes les declaracions van en un mateix sentit: el capità té un contracte firmat i aquest contracte diu que encara li queda una temporada més. La voluntat de les dues parts, però, és separar els seus camins.
Anar al contingut