Hamilton i Alonso van tenir una tensa relació a McLaren
Hamilton i Alonso van tenir una tensa relació a McLaren
Fórmula 1

La resposta subtil de Hamilton a Alonso

El britànic ha compartit una foto a Twitter corresponent a Indianapolis 2007 on el set vegades campió del món mira l'asturià des del graó més alt del podi

Nou enrenou entre Fernando Alonso i Lewis Hamilton arran d'unes declaracions de l'asturià en una entrevista al mitjà holandès De Telegraaf. El pilot d'Alpine li va treure mèrit als títols aconseguits pel britànic ja que "és diferent quan es guanyen set títols mundials havent hagut de lluitar només contra el teu company d'equip". En aquest sentit, Alonso va defensar els èxits aconseguits per Verstappen, ja que van ser més complicats.

"Crec que un campionat així té menys valor que quan has lluitat contra altres pilots amb material equivalent o fins i tot millor."

El rebombori que es va muntar a les xarxes va ser sidral i Alonso va haver de sortir al pas a Twitter hores després per matisar les seves paraules i aclarar la polèmcia generada.

"I una altra vegada… Si us plau, tots els títols són increïbles, ben merescuts i inspiradors. Incomparables entre si i gaudim de campions i llegendes del nostre temps actual. Cansat de la contínua cerca de titulars. Gaudim-los" (en referència a Verstappen i Hamilton)

Encara que semblava que la polèmcia no aniria més lluny, Hamilton l'ha respost a les xarxes amb una fotografia d'Indianapolis 2007, on el britànic recorda a Alonso que no va poder superar-lo en aquella temporada. En la imatge, el set vegades campió del món surt a l'esglaó més alt del podi mirant l'asturià, que va quedar segon en aquella cursa.

 

Després del xoc entre Hamilton i Alonso al Gran Premi de Bèlgica, l'asturià li va dir per ràdio "idiota". El de Mercedes no va voler ser menys i va enviar una gorra firmada a l'espanyol. 

Anar al contingut