Futbol

Responsabilitzen els seguidors de l'Atlètic de Madrid de causar 41 morts a Liverpool

El diari The Times ha fet públic el resultat d'un informe del Servei de Salut Britànic (NHS), segons el qual la presència de 3.000 seguidors de l'Atlètic de Madrid en el partit de Champions de l'11 de març a Liverpool va ocasionar 41 morts per coronavirus

Redacció Esport3Actualitzat

El passat 11 de març es va jugar a Anfield el partit de Lliga de Campions entre el Liverpool i l'Atlètic de Madrid. La presència d'uns 3.000 seguidors de l'equip "colchonero" va aixecar molta polseguera, ja que, en aquells dies, Madrid començava a ser un important focus de contagi del Covid-19. A Anglaterra es va criticar molt que, en aquelles condicions, s'hagués deixat viatjar a Liverpool els seguidors de l'Atlètic.

El Servei de Salut Britànic (NHS) va encarregar a Edge Health un informe per avaluar si la presència d'aquests aficionats provinents de Madrid havia tingut alguna afectació en l'aparició de positius per coronavirus a la ciutat de Liverpool en els dies posteriors al partit. Avui The Times, a la seva edició dominical, ha fet públic el resultat de l'informe.

 

 

Les conclusions s'han fet públiques avui i són categòriques. Edge Health estima que aquell partit és el responsable directe de 41 dels morts que hi va haver per Covid-19 entre 25 i 35 dies després d'aquell 11 de març. L'estudi afirma que els hospitals britànics on hi ha hagut més morts per coronavirus han estat els més propers a llocs on s'han celebrat grans esdeveniments esportius.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut