Futbol

Pep Guardiola dóna quatre dies més de descans a Leo Messi per Nadal

El davanter argentí Leo Messi tindrà quatre dies més de vacances de Nadal que la resta de la plantilla, ja que el tècnic blaugrana Pep Guardiola li ha donat descans fins al 2 de gener, mentre que la resta de l'equip, excepte Dani Alves (31 desembre), tornarà a entrenar-se el dia 29. Previsiblement, doncs, Messi no participarà en el duel d'anada dels vuitens de final de la Copa davant l'Osasuna, previst pel 4 de gener.

Actualitzat
Segons ha informat el club català, l'equip tornarà als entrenaments el dia 29 de desembre (19 hores) per preparar el duel coper contra l'Osasuna, que serà el primer compromís de l'any. Per aquest dia estan citats tots els jugadors de la plantilla amb l'excepció de Messi i de Alves. Guardiola ha permès que l'argentí prolongui uns dies més la seva estada a l'Argentina i el davanter està convocat per a l'entrenament del 2 de gener. Queda per veure si el davanter argentí torna per voluntat pròpia abans d'hora, fet que ja s'ha donat en anteriors ocasions.

També Guardiola ha donat permís a Dani Alves perquè torni als entrenaments dos dies després, en el seu cas el 31 de desembre. El brasiler, malgrat estar de vacances, va participar en l'últim entrenament de l'equip abans del duel coper contra l'Hospitalet.

En els primers entrenaments de l'any estarà absent Andrés Iniesta, que es va lesionar durant el partit de Copa contra l'Hospitalet i estarà uns quinze dies de baixa. Iniesta haurà de recuperar-se durant les festes nadalenques i es perdrà, amb seguretat, l'anada dels vuitens de final de la Copa davant l'Osasuna i, molt probablement, el partit de la Lliga davant l'Espanyol a Cornellà-el Prat.

Els altres dos jugadors lesionats, tots dos de llarga durada, són Ibrahim Afellay i David Villa. L'holandès podria estar disponible a partir del març, mentre que Villa, operat d'una fractura de la tíbia esquerra, estarà entre quatre i cinc mesos de baixa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut