Oriol Cardona durant una prova
ESQUÍ DE MUNTANYA

Oriol Cardona assaboreix l'or i la plata als Alps francesos

El de Banyoles triomfa amb medalles d'or i plata a les modalitats d'esprint i relleus mixtos d'esquí de muntanya als Alps francesos

Redacció Esport3Actualitzat

Sota una intensa nevada, el català Oriol Cardona ha tret una medalla d'or a la prova d'esprint a Val Thorens, als Alps francesos, en la primera prova de la copa del món d'esquí de muntanya.

La resta del podi l'acabarien completant el basc Iñigo Martínez de Albornoz, que ha quedat en segona posició fent-se d'aquesta manera la medalla de plata i, finalment, en tercer lloc quedaria el francès Thibault Anselmet, que ha obtingut el bronze.

De la seva banda, Ot Ferrer ha quedat tercer a la categoria sub-23.

Cap de setmana d'or i plata

La medalla d'or no ha estat l'única que ha aconseguit Oriol Cardona aquest cap de setmana als Alps francesos. Aquest matí, el de Banyoles ha guanyat la medalla de plata a la prova de relleus mixtos amb la seva parella habitual en aquesta modalitat, l'esquiadora de Granada Ana Alonso.

Han passat la línia de meta 22 segons després que ho fessin els francesos Thibaud Anselmet i Emily Harrop. Cardona, per tant, ha completat la primera cita del calendari amb un or i una plata.

Anar al contingut