N'Golo Kanté té por del coronavirus i no s'entrena amb el Chelsea
Futbol

N'Golo Kanté deixa d'entrenar-se amb el Chelsea per por del coronavirus

El jugador francès segueix l'exemple del capità del Watford, Troy Deeney que també va deixar d'entrenar-se amb els companys per no posar en perill el seu fill

Redacció Esport3Actualitzat

El centrecampista francès N'Golo Kanté ha deixat d'entrenar-se amb el Chelsea per por de contagiar-se de la Covid-19. Kanté, que té permís del club per absentar-se dels entrenaments, es va exercitar amb normalitat amb la resta de companys aquest dimarts, el primer dia de sessions en grup que va fer l'equip londinenc, però dimecres ja no hi va anar.

Segons informa el Daily Mail, el seu entrenador, Frank Lampard, li ha mostrat el seu suport i ha dit que comprèn la situació que està passant Kanté. El cos tècnic del Chelsea li continuarà fent arribar el pla d'exercicis físics perquè pugui continuar treballant des de casa fins que pugui superar la por i sigui possible que es reincorpori als entrenaments.

El jugador del Chelsea, de 29 anys, ha seguit l'exemple del capità del Watford, Troy Deeney, que també ha deixat d'entrenar-se amb l'equip per no posar en perill el seu fill de cinc mesos.

Anar al contingut