Messi, en una imatge d'arxiu a la Ciutat Esportiva (Foto: FCBarcelona.cat)
Barça

Messi accelera la seva recuperació al gimnàs de la Ciutat Esportiva per poder jugar contra el Betis

Leo Messi s'ha exercitat aquest divendres al gimnàs de la Ciutat Esportiva per poder accelerar la seva recuperació de cara al duel al Benito Villamarín. L'argentí vol jugar contra el Betis i dissabte farà una última prova per saber si entra a la llista de convocats per viatjar a Sevilla.

Actualitzat
El Barça no juga el pròxim partit de Lliga fins diumenge a les nou del vespre contra el Betis. Aquest divendres la plantilla blaugrana té dia de descans però fins a set jugadors del primer equip s'han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per realitzar un entrenament voluntari. Entre ells hi havia Leo Messi, que s'ha exercitat al gimnàs per poder accelerar la seva recuperació de cara al duel al Benito Villamarín.

El crac argentí, que tornarà a la tarda per seguir un tractament de fisioteràpia amb els recuperadors del club, farà aquest dissabte una última prova durant l'entrenament matinal per confirmar si s'ha recuperat del fort cop al genoll que va rebre contra el Benfica i decidir si Tito Vilanova l'inclou a la llista de convocats per viatjar a Sevilla, una decisió que serà consensuada entre el tècnic, el futbolista i els serveis mèdics. Després de l'ensurt contra el Benfica, Messi vol fer tot el possible per poder jugar contra el Betis. Al vestidor blaugrana li recomanen prudència per evitar riscos i una possible recaiguda.

Tot i tenir el dia lliure, els altres futbolistes del primer equip blaugrana que també s'han entrenat són Iniesta, Mascherano, Abidal, Alves, Alexis i Marc Bartra. Precisament, els tres últims es troben en la fase final per recuperar-se de les seves respectives lesions i fins i tot algun d'ells podria rebre l'alta mèdica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut