Martín i Bezzecchi durant l'última volta del GP d'Estíria (Reuters)
Motor

Marco Bezzecchi aprofita una sanció a Jorge Martín per emportar-se la victòria al GP d'Estíria

El pilot espanyol ha traspassat els límits de la pista a l'última volta i ha hagut de cedir la posició a l'italià, que guanya la seva primera cursa a Moto2

Redacció Esport3Actualitzat

Molt a prop ho ha tingut Jorge Martín per aconseguir la victòria al GP d'Estíria. Al pilot espanyol només l'han separat uns centímetres del triomf final. Tot i quedar primer, Martín ha hagut de cedir una posició per haver excedit els límits de la pista a la darrera volta. D'aquesta manera, ha estat l'italià Marco Bezzecchi, que s'ha emportat la seva primera victòria a Moto2.

 

 

 

Arón Canet, que havia estat el més ràpid als entrenaments, ha perdut la roda davantera al quart revolt del circuit i no ha pogut evitar la caiguda. El pilot valencià s'ha fet una lesió al genoll i ha estat evacuat en ambulància del circuit. Un altre pilot que no ha tingut un bon dia ha estat el britànic Sam Lowes. El d'Estrella Galicia 0,0 ha entrat colat al tercer revolt i ha envestit el tailandès Chantra i l'espanyol Jorge Navarro. Direcció de Carrera ha desqualificat el britànic pel seu comportament a la pista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut